تحولات منطقه

رویداد تلفیقی «پدافند غیرعامل؛ از آمادگی روانی تا سنجش جسمانی»، باهدف مقابله با اختلال اضطراب پس از سانحه و آزمون آمادگی جسمانی، چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴، با حضور دبیران کمیته پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی، در ورزشگاه امام رضا (ع)، برگزار شد.

رویداد تلفیقی پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی برگزار شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سید میلاد سید موسی‌زاده، رئیس اداره پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی در حاشیه این رویداد، اظهار داشت: به مناسبت هفته نکوداشت پدافند غیرعامل، دوره آموزشی "اختلال اضطراب پس از سانحه"، ویژه دبیران و رابطین مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان‌ها و بنیادهای تابعه آستان قدس رضوی، برگزار شد.

وی افزود: این دوره باهدف ارتقای آگاهی و آمادگی روانی کارکنان در مواجهه با بحران‌ها و سوانح طراحی شده تا رابطین و مسئولان ذی‌ربط بتوانند در شرایط بحرانی با تسلط و آرامش، بیشتری خدمات‌رسانی کنند.

سید موسی‌زاده، تصریح کرد: در پایان این دوره نیز آزمون سنجش آمادگی جسمانی (تست کوپر) برای شرکت‌کنندگان در مجموعه ورزشی امام رضا (ع) برگزار شد که بخشی از برنامه‌های آمادگی و توان‌افزایی نیروهای پدافند غیرعامل، محسوب می‌شود.

رئیس اداره پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی، خاطرنشان کرد: این رویداد که با استقبال دبیران کمیته پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی همراه بود، گامی مؤثر در نهادینه‌سازی فرهنگ پدافند غیرعامل و تقویت توان عملیاتی کارکنان در برابر تهدیدات و سوانح احتمالی، به شمار می‌رود.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha